2 مرداد 1400 . تعداد نظرات 2
برخی از افراد از تحلیل فاندامنتال برای بررسی روند قیمتها در درازمدت و برخی دیگر از تحلیل تکنیکال برای نوسانگیری و افزایش سود در مدت زمانی کمتر استفاده میکنند. در واقع گروه اول معاملهگر و گروه دوم تریدر نامیده میشوند. به طور کلی سرمایهگذاران حوزه ارز های دیجیتال شخصیتهایی مشخص دارند. تیپ شخصیتی سرمایه گذاران روی معاملاتی که انجام میدهند تاثیر بهسزایی میگذارد. سرمایه گذاران را بر اساس نوع رفتارشان در ابتدا و حین سرمایه گذاری و به هنگام نوسانات شدید بازار به دستههای مختلفی تقسیم میکنند.
دستهی اول ایدئالیستها نام دارند که آرمانگرا بوده و روی استعدادهای تجاری خود تکیه میکنند. این افراد اعتماد به نفس بالایی دارند و نسبت به بازار خوشبیناند. سرمایهگذاران ایدئالیست تحقیقات کاملی برای معامله انجام نمیدهند و فقط به تحلیلهای مثبت توجه میکنند و تحلیلها منفی را ندیده میگیرند.
دستهی دوم را سرمایهگذاران عملگرا یا Pragmatic تشکیل میدهند. سرمایه گذار عملگرا نقطه مقابل سرمایهگذار ایدئالیست است. عملگرایان صد در صد به بازار سرمایه اطمینان ندارند و نوسانات و احتمالات دیگر را نیز در نظر میگیرند. این افراد برای تکمیل تحلیلهای خود به خوبی تحقیق میکنند و برای ارزیابی بازار به منابع محدود تکیه نمیکنند.
سومین تیپ شخصیتی سرمایه گذاران را فریمرها یا شکلگراها تشکیل میدهند. Framerها با دقت و وسواس بسترهای سرمایهگذاری را ارزیابی میکنند و به جزئیات بیشتر از مسیر کلی سرمایه گذاری توجه دارند. این افراد در آنالیز مشکلات مسیر یا نوسانات بازار انعطاف ندارند و عوامل خارجی را چندان بر بازار موثر نمیدانند. شکلگرایان معمولا پول نقد زیادی در بانک نگهداری میکنند و سبد سرمایهگذاریهایشان متنوع نیست.
نقطهی مقابل فریمر، سرمایه گذار آمیزگر یا Integrator است. سرمایهگذاران آمیزگر یا یکپارچهساز در سرمایه گذاریشان همهی عوامل بیرونی بازار را در نظر میگیرند. این افراد درک کاملی از همبسته بودن عملکرد بخشهای مختلف بازار دارد و سبد سرمایهاش را با توجه به همبستگی بازارهای مالی تنظیم میکند.
تیپ پنجم شخصیتی سرمایه گذاری در ارز دیجیتال، سرمایه گذار برونفکن (Reflector) است. برونفکنها به سختی اشتباهات خود را میپذیرند و پس از این که قانع شدند که ضرر از سوی تصمیمات اشتباه خودشان بوده، دیر اقدام به اصلاح روشهای خود میکنند و حتی گاهی روشها را اصلاح نمیکنند. برونفکن از پذیرش اشتباه خودداری میکند و عوامل خارجی و داخلی را مقصر ضررش میداند.
ششمین تایپ سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال، شخصیت واقع بین یا رئالیست است. واقعبینها دستهی مخالف برونفکنها به حساب میآیند و پیامد تصمیم یا اشتباهات خود را میپذیرند. این افراد به سرعت برای حل مشکلی که به وجود آمده پیشقدم میشوند و برای حل مسئله به دنبال مقصر نمیگردند. سرمایهگذاران واقعبین مسئولیت اشتباهشان را قبول میکنند و در نهایت در شرایطی مناسب ضرر خود را جبران میکنند.
با توجه به تیپهای شخصیت سرمایه گذاری میتوانید بررسی کنید که کدام مناسب شماست؛ ترید کردن (Trading) یا سرمایهگذاری (Investing). همانطور که پیشتر خواندید هدف تریدرها کسب سود در زمان کوتاه و خرید و فروش مکرر ارزهای دیجیتال است. در مقابل، سرمایهگذاران ارزهای دیجیتالشان را به مدت طولانی برای کسب سود بلند مدت ذخیره میکنند. فراموش نکنید که میتوان ترکیبی هوشمندانه از هر دو روش سرمایه گذاری را انتخاب کنید تا هم از سود کوتاه مدت و هم از سود بلند مدت بهره ببرید.
منبع: wallex
دسته بندی: کسب و کار
دیدگاه خود را وارد کنید