متاسفانه تصویر مورد نظر بارگذاری نشد !

ابزارهای سرمایه گذاری در ارز دیجیتال کدامند؟

2 مرداد 1400 . تعداد نظرات 2

ابزارهای سرمایه گذاری در ارز دیجیتال کدامند؟

برای سرمایه گذاری در ارز دیجیتال به ابزارهای متنوعی نیاز دارید. مثلا ابزارهای تحلیلی فاندامنتال و تکنیکال به کاربران کمک می‌کنند تا بدانند چه زمانی سرمایه‌شان را وارد بازار کنند و چه زمانی بهتر است آن را خارج کنند. در ادامه چند ابزار سرمایه گذاری در ارز دیجیتال را بررسی می‌کنیم تا با آگاهی کامل در این مسیر حرکت کنید.

تحلیل فاندامنتال

گفتیم که از مهمترین ابزارهای سرمایه گذاری، تحلیل بازار است. در تحلیل فاندامنتال ارزیابی از بالا به پایین صورت می‌گیرد؛ یعنی تلاش می‌کنید با استفاده از آنالیز ارزش یک ارز دیجیتال و عوامل اقتصادی و اجتماعی موثر بر آن، ارزشش را محاسبه کنید. البته این را هم بدانید که برای استفاده از تحلیل فاندامنتال نیاز دارید آگاهی کاملی از عوامل موثر بر قیمت‌ ارز دیجیتال مدنظرتان در بلند مدت کسب کنید تا چشم‌انداز بهتری از روند صعود یا فرود ارزش رمز ارزتان به دست آورید.

ابزارهای سرمایه گذاری در ارز دیجیتال کدامند؟

تحلیل تکنیکال

برخلاف تحلیل فاندامنتال که بر پایه اخبار، اقتصاد و وضعیت جامعه صورت می‌گیرد، تحلیل بازار دیگری وجود دارد که تحلیل تکنیکال یا بنیادی نامیده می‌شود. کاربران با استفاده از تحلیل تکنیکال سعی می‌کنند سود بیشتری کسب کنند. اساس تحلیل تکنیکال قیمت‌ها، روند پیشین بازار و حجم معاملات است. در واقع در تحلیل تکنیکال، قیمت ارزها با استفاده از شاخص‌های ریاضی و تفسیر نمودارها اتفاق می‌افتد.

ابزارهای سرمایه گذاری در ارز دیجیتال کدامند؟

تحلیل تکنیکال بیشتر برای پیش‌بینی روند کوتاه‌مدت قیمت‌ها و نوسان‌گیری استفاده می‌شود؛ به همین دلیل در میان کاربران اهمیت زیادی دارد. کاربران با استفاده از تحلیل تکنیکال درصد خطایشان را از سرمایه‌گذاری به حداقل می‌رسانند تا سود بیشتری کسب کنند.

تحلیل فاندامنتال بیشتر برای کسانی مناسب است که به دنبال بررسی روند طولانی مدت یک رمزارز هستند؛ درحالیکه در تحلیل تکنیکال با استفاده از تحلیل نمودارها روند کوتاه مدت قیمت یک رمز ارز سنجیده می‌شود. بنابراین هر دو تحلیل فاندامنتال و تکنیکال در کنار هم می‌توانند شرایط مناسبی را برای سرمایه گذاری در حوزه ارز دیجیتال فراهم کنند.

ربات تریدر

ربات تریدر (Trader Bot) یا ربات معامله‌گر یکی از دیگر ابزارهای پیشرفته‌ای است که به کمک کاربران آمده است. ربات معامله‌گر مجموعه‌ نرم‌افزاری است که مانند دستیار هوشمند به کاربران کمک می‌کند. ضرورت وجود ربات تریدرها را آنجا می‌توان درک کرد که بازار کریپتوکارنسی شبانه‌روزی است و ساعت یا روز تعطیل ندارد. به همین خاطر تریدرها و سرمایه‌گذاران برای مدیریت تراکنش‌هایشان مجبورند تمام روز درگیر انجام معاملات باشند تا بیشترین سود و کمترین ضرر را ببرند. با وجود ربات‌های معامله‌گر کاربران دیگر نیاز ندارند تمام طول روز منتظر نوسانات بازار ارز دیجیتال بمانند.

معامله‌گران خرید و فروش کریپتوکارنسی را به راحتی به ربات تریدرها می‌سپارند و ربات‌ها نیز با توجه به الگوریتم‌هایی که در پیکربندی نرم افزارشان قرار داده شده به ترید مشغول می‌شوند. جالب این که بعضی از ربات تریدرها می‌توانند بازار را تحلیل و قیمت‌ها را پیش‌بینی کنند. در واقع این ربات‌های معامله‌گر می‌توانند تحلیل فاندامنتال انجام دهند.

کپی تریدینگ

اگر تصور می‌کنید شگفتی‌های دنیای ارز دیجیتال به پایان رسیده سخت در اشتباهید! گفتیم که معامله در بازار ارزهای دیجیتال را می‌توان با کمک ابزارهای پیشرفته انجام داد. یکی از این روش‌ها کپی تریدینگ است. کپی تریدینگ برای کاربران تازه‌وارد گزینه‌ای هوشمندانه و عالی به‌نظر می‌رسد؛ چرا که کاربران تازه‌وارد به نحوه‌ی ترید در این بازار آشنا نیستند و لازم است معاملات تریدرهای حرفه‌ای را ببینند تا تجربه کسب کنند.

در کپی تریدینگ (Copy Trading) کاربر می‌تواند یک تریدر حرفه‌ای را انتخاب کرده و دقیقاً همان کاری را که تریدر حرفه‌ای انجام می‌دهد، اجرا کند. تریدرهای حرفه‌ای روی انواع تحلیل‌ها مسلطند و در معاملات به دنبال سود حداکثر و ضرر حداقلی‌اند؛ بنابراین برای معامله‌گران تازه‌وارد به دنیای کریپتو کپی تریدینگ روش مناسبی است.

کاربران در کپی تریدینگ علاوه‌بر کاهش ریسک معاملات، می‌توانند تجربه کسب کنند و فعالیت در این حوزه را از حرفه‌ای‌ها یاد بگیرند. دیگر مزیت استفاده از کپی تریدینگ امکان سرمایه‌گذاری‌های متنوع است. نکته‌ی مهمی که در کپی تریدینگ وجود دارد این است که تازه‌واردان می‌توانند از روی چند تریدر مختلف کپی کنند و سبد ارزی خود را متنوع بچینند. تازه‌واردان با ایجاد تنوع در سبد سرمایه گذاری بازار کریپتو از جنبه‌های مختلف بازار به نفع خودشان استفاده می‌کنند.

البته باید واقع‌بین باشیم و جنبه‌های منفی کپی تریدینگ را نیز در نظر بگیریم. کاربران ممکن است به کپی تریدینگ اتکا کنند و مستقل شدن را در حوزه معاملات ارز دیجیتال دنبال نکنند. اتکای بیش از اندازه به تریدرهای حرفه‌ای پیشنهاد نمی‌شود؛ چرا که امکان خطا حتی برای این افراد وجود دارد. ضمن این‌که استفاده از کپی تریدینگ هزینه‌بر است و باید برای هر تریدر حرفه‌ای حدود ۵۰۰ دلار از سرمایه‌تان بپردازید.

منبع: wallex

دسته بندی: کسب و کار
برچسب ها

من babak HosseinNia ، نویسنده این مقاله هستم .

دیدگاه خود را وارد کنید